PATRONAGE’99 Alapítvány 3. Díjkiosztó Gála 2024.05.30.

2024. május 30-án 18.00 órai kezdettel rendezi meg a Patronage’99 Alapítvány 3. Divatpályázatának Díjkiosztó Gáláját, az Óbudai Társaskörben (1036 Budapest, Kiskorona u. 7.).

Az Alapítványt 3 éve hívta életre Dr. Medgyessy Ildikó a Magyarországi divat szakma ikonikus és egyben egyik legismertebb alakja, a Magyar Divatszövetség Elnöke. Az alapítás célja az volt, hogy a fiatal magyar tervezőknek egy új lehetőséget adjon arra, hogy megmutassák tehetségüket, alkossanak újat az öltözködéskultúra területén.

Az Alapítvány mottója: „A jövő a fiataloké”.

A Zsűri Elnökei és tagjai minden évben a Magyar Ruhaipar meghatározó alakjaiból kerülnek ki, első évben Benes Anita a Dalaarna Tulajdonosa és Vezető Tervezője, második évben Garam Judit a Nubu Tulajdonosa és Vezető Tervezője és idén pedig Springer Orsolya öltözéktervező, textilművész, HOMO FABER GUIDE tagja.

A Divatpályázat témája a Maradékból maradandót” volt , mely téma a mai világban, Európában és hazánkban is rendkívül időszerű téma az élet minden területén. Az induló pályázók egyforma anyagot kaptak az alapítványtól, amelyből kellett életre hívniuk egy modellt. Rendkívül színvonalas alkotások érkeztek, jó látni, hogy ennyi tehetséges tervező van Magyarországon.

Az Alapítvány szeretettel lát minden érdeklődőt.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött a következői e-mail címen: elegantdesign@elegantdesign.hu

p99ameghívi