Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Örömmel köszöntjük a Textil- és Ruhaipari Tudásbázis új honlapján!

A textil- és ruhaipari vállalkozások számára a tudás a sikeres működés és az innováció egyik erőforrása, ugyanakkor a szaktudás egyre jobban kapcsolódik más iparágak, anyagtudományok, felhasználó ágazatok eredményeihez és igényihez is.

A textil- és ruhaipari vállalkozások termékszerkezetének megújítása érdekében a TMTE szükségesnek tartja az eddiginél gyorsabb és rendszerezettebb hozzájutást az új és élenjáró műszaki-technológiai információkhoz, és a vállalkozások üzleti környezetét befolyásoló és meghatározó gyakorlati ismeretek folyamatos gyűjtését és közvetítését. Ezt a célt szolgálja a Textil- és Ruhaipari Tudásbázis létrehozása és hosszú távú folyamatos fejlesztése.

A Textil- és Ruhaipari Tudásbázis szakma-specifikusan a textil- és ruházati szakterület és a kapcsolódó interdiszciplináris szakterületeken a gyártó, forgalmazó, szolgáltató cégeket, tervezőket és kreatív szakembereket, K+F+I együttműködést kereső partnereket, valamint oktatási intézményeket, szakmai szervezeteket kívánja elérni.

Törekszünk arra, hogy a Textil- és Ruhaipari Tudásbázis tartalmát folyamatosan aktualizáljuk, frissítsük ágazati hírekkel, újdonságokkal, fejlesztési eredményekkel, így az ide látogató cégvezetők, marketingvezetők, kereskedelmi vezetők, műszaki szakemberek, és minden érdeklődő hosszabb távon megtalálja a számára szükséges információkat a további munkájához.

A honlap szerkesztőbizottsága nyitott a korrekt és hiteles szakmai anyagok befogadására és közlésére. Mottónk: Szerkesszük együtt!

Véleményét, javaslatait, anyagait várja a honlap szerkesztőbizottsága! Kapcsolattartó: Ecker Gabriella ügyvezető főtitkár; info@tmte.hu; Tel: +361 201 8782