Felhívás online kérdőív kitöltésére

Kedves Jogi Tagvállalat Vezető / Képviselő!

Tisztelt Szakmai Partnerünk!

Tudjuk, hogy manapság „Dunát lehet rekeszteni” az online kérdőívekkel és szinte naponta érkezik újabb kérés / felhívás egy-egy kitöltésére az Önök e-mail elérhetőségére, de jelen körülmények között másképp nem megyCsak így tudunk azokhoz a hasznos információkhoz hozzájutni, amelyek összegzése, elemzése nemcsak Egyesületünk szakmai képzési tevékenységének jövőbeli irányáról segít majd határozni, de ágazati szinten a központi döntéshozók számára is tényleges és fontos információkkal szolgálhatnak. Ezen túlmenően a kérdőív kitöltése, az adatok összegyűjtése a vállalkozások számára is hasznos lehet, hiszen a kérdések őszinte megválaszolása a cégvezetést is a HR/képzés/utánpótlás témakörének át/újragondolására ösztönözheti.

Minden vezető számára elengedhetetlenül szükséges, hogy ne csak kullogjon az események után, hanem a folyamatok elé tudjon menni.

Néhány fontos érvünk a felmérésben való aktív részvétel mellett:

  • A Kormány gazdaságpolitikai döntése által létrehozott „kreatívipari ágazat” most kialakuló struktúrájához a beintegrált korábbi ágazatok számára lehetőség van olyan projektek kialakítására, mely által egy ágazat specifikus fejlesztési program alakítható ki. Jelen kérdőívek ezen munkát igyekeznek előkészíteni, támogatni.
  • A XXI. század legnagyobb hiánya a „HUMÁN TŐKE” adott időben való rendelkezésre állása. Az az ágazat tud ebből a helyzetből előre lépni, aki saját maga számára megalkotja az utánpótlási – képzési- fejlesztési programját. Ilyen programot csak megfelelően részletesen elvégzett helyzetelemzésre lehet építeni.
  • Az ősszel életbe lépett SZAKKÉPZÉS 4.0 törvényi rendeleti változások komoly kihívásokat fogalmaznak meg minden ágazat számára. Ez egyben lehetőség is. Ahhoz, hogy élni tudjunk ezzel szükség van megérteni a magyarországi munkaerőpiac jelenlegi dinamikáját. A megfelelő program kidolgozásához elengedhetetlen felmérni az ágazatban tevékenykedő vállalatok ez irányú képességét. E mellett pedig szeretnénk „kinyerni” egy belső tudásbázist is a vállalatoknál meglévő sok évtizedes tapasztalat alapján.
  • A 2021-2027-es uniós támogatású időszak hívó szava a versenyképességben történő előrelépés. Ahhoz, hogy az új támogatási időszakból az ágazat minél többet tudjon profitálni, most időszerű (lehetséges és szükséges) a versenyképesség fejlesztéséhez kapcsolódó adatok beszerzése. elemzése.

A fentieket mérlegelve, kérjük, hogy az alábbi vállalati kérdőíveket töltsék ki számunkra és küldjék be/vissza részünkre (az excel táblázatot az info@tmte.hu e-mail címre várjuk)

GINOP_00315_TMTE_munkaeropiaci_adatbekero_tablazat201012

https://forms.gle/2Q3gTQ3aEUCPHRd2A

beküldési határidő: 2020. november 10.

Természetesen, egy átfogó, teljes helyzetképhez nem csak a munkáltatók, de a munkavállalói oldal megszólítására is szükség van, ezért kérjük, hogy segítsék még munkánkat avval, hogy az alábbi online elérhető, anonim kérdőív linkjét továbbítják munkatársaik felé, vagy megosztják a cég facebook csoportjában, más közösségi oldalán, tolmácsolva Egyesületünk kérését.

Munkavállalói  (beküldési határidő: 2020. november 10.)

https://forms.gle/fGax3taZi4odA9Sk8

Bármilyen kérdés, kérés esetén állunk rendelkezésükre!

Együttműködésüket, segítségüket előre is köszönjük!